Proficiat! 

Wij zijn blij dat je je informeert over het op vakantie gaan met een Mobilhome. Met een mobilhome kies je op elk moment waar je naartoe wil: stad of platteland, bergen of strand, noord of zuid. Op een kampeerplaats of in de wijde natuur. Bovendien reis je met een mobilhome op je eigen ritme. Je rijdt en stopt waar en wanneer het jou uitkomt. Je bezoekt de toeristische trekpleisters of net deze regio's waar geen klassiek toerisme is. Of je zoekt je plekje natuur, met je mobilhome kan je rustig rondreizen en halt houden waar je het fijn vindt. Je beslist ter plekke hoelang je blijft. 

Onthaasten in de echte zin van het woord!

Onze taak is om je enerzijds alle nodige informatie te geven zodat je vol vertrouwen kan vertrekken met je Mobilhome. Anderzijds door het verhuren van Mobilhomes zonder zorgen. Daarom kan je bij ons rekenen op nieuwe mobilhomes. Een complete en volledige uitrusting zonder bijbetaling. Gevulde tanks bij vertrek. Deskundig advies voor en na je vertrek. 100% zekerheid met een omnium - verzekering, reisbijstands- en repatriëringsverzekering van de VAB. Prima all-In prijzen en klare afspraken voor tevreden klanten. Ook dieren zijn toegelaten mits duidelijke afspraken vooraf.

Ben je nog niet overtuigd? 
Hopelijk kunnen nevenstaande tips  (en eveneens elders op deze website te vinden) het laatste restje onzekerheid wegnemen want op vakantie gaan met een Mobilhome betekent ongebreidelde vrijheid waarbij je het genot hebt om te gaan waar je wil en om te vertrekken wanneer je wil.

Indien je kiest voor een Mobilhome ben je hartelijk welkom om deze bij ons te huren. Je kan dan rekenen op een mooie, nieuwe, nette Mobilhome met alles erop en eraan, zoals het hoort.

Hopelijk tot binnenkort ?

Het VersoSud Team
 
 

Contactgegevens

VersoSud
Koeisteert 47 
1840 Londerzeel

Gsm : +32 (0) 494 32 25 77
E-mail : info@versosud.be

Sociale Media